Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

03.04.2019

AIM Group dostala ocenění na Eventex Awards

Nadnárodní italská skupina AIM Group, která má svou pobočku i v Praze, dostala čtyři ocenění na Eventex Awards, jednom z nejprestižnějších hodnocení pořadatelů akcí a kongresů.

Dvě ceny dostala Siaarti Academy, kterou AIM Group pořádala pro Italskou společnost anestezie, analgezie, resuscitace a intenzivní terapie. Akce dostala první cenu v kategorii nejlepší vzdělávací event a první cenu v kategorii CSR akce. Událost spočívala v sedmidenním kurzu na ostrově Lampedusa, při kterém došlo k simulaci ztroskotání plavidla a následným záchranným akcím v polních podmínkách.

AIM Group dostala první cenu v kategorii Nejlepší lékařský kongres za uspořádání 28. Evropského setkáni o hypertenze a ochraně oběhového systému. Jedním z nejnáročnějších prvků kongresu bylo uspořádání přímého videopřenosu, díky kterému se setkání mohli zúčastnit i lékaři v čínském Pekingu. A na závěr si AIM Group zasloužila věčnu za Nejlepší galavečer tím, že poblíž Říma, v historické vile Aldobrandini, uspořádala slavnostní večeři pro mezinárodní advokátní asociaci, International Bar Association. „Jsme velice hrdí na tato ocenění, který dokazují efektivitu a vysokou kvalitu práce našich týmů," uvedla Patrizia Semprebene Buongiorno, místopředsedkyně představenstva AIM Group International.

Zdroj: eventex.co

Zdroj fotografie: Eventex

Loading…