Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

12.02.2018

AIM Group má novou certifikaci a etický kodex

AIM Group International, jejíž dceřiná společnost AIM Group Prague je členem Italsko-české komory, klade čím dál větší důraz na etický způsob podnikání. Dodržování etických standardů je klíčové v oblasti pořádání lékařských kongresů, na které se AIM Group specializuje.

Na konci ledna společnost obdržela od asociace MedTech Europa, jež sdružuje evropské výrobce zdravotnických technologií, certifikát Ethical MedTech Trusted Partner. Certifikát s dvouletou platností potvrzuje, že AIM Group splňuje nepřísnější etická kritéria ve zdravotnické oblasti. „Lékařské vzdělávání je velmi citlivá oblast s komplexním systémem pravidel a etických norem“, zdůrazňuje Rosangela Quieti, generální ředitelka kongresové divize AIM Italy. Certifikát poskytuje zadavatelům lékařských kongresů záruku vysoké kvality činnosti AIM Group International.

Na začátku února skupina navíc přijala nový etický kodex. „Považovali jsme za důležité aktualizovat náš etický kodex ve světle nově platných regulací. Kodex má být výlučným referenčním textem pro všechny naše společnosti, v Itálii i v zahraničí“, uvádí Gianluca Buongiorno, předseda představenstva společnosti AIM Group International. Nový etický kodex klade velký důraz na vztahy s veřejnou správou a zadavateli ve zdravotnictví a na prevenci eventuálních střetů zájmů. Další zásadní hodnoty nového kodexu jsou korektní chování na trhu, transparentnost, profesionalita, šetrnost k životnímu prostředí a rozvoj lidských zdrojů.

Zdroj: www.aimgroupinternational.com

Zdroj fotografie: Aim Group

Loading…