Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

24.01.2018

AIM Group navázala spolupráci s MilanoCard

Společnost AIM Group International, jejíž česká dceřiná společnost je členem Italsko-české komory, podepsala významnou dohodou s MilanoCard, nejvýznamnější kartou pro turisty v Miláně.

Díky této spolupráci budou karty i nová aplikace MilanoCard k dispozici účastníkům a delegátům kongresů a jiných akcích, jež AIM Group, evropský lídr v odvětví pořádání kongresů, organizuje v Miláně. MilanoCard nabízí přes sto služeb a atrakcí, mezi kterými nechybí památky, kulturní akce či slevy ve vybraných obchodech, a umožňuje také použití milánské hromadné dopravy. MilanoCard Company navíc spravuje významné památky jako je krypta San Sepolcro, výkopy Římského fóra v Milánu či Highline Galleria, střechy centrální pasáže Vittoria Emanuela.

Cílem nové dohody je zvýšit příjemnost i délku pobytu účastníků kongresů a seminářů. „Milán je ideální destinací nejen pro byznys cesty ale také pro leisure“, říká managing director společnosti AIM Group International Gianluca Scavo. „Díky prostředkům a službám, jako je nová aplikace MilanoCard, je víc důvodů, kvůli kterým zůstat v Miláně a užít si jeho atrakce“, dodává managing director společnosti.

Zdroj: www.aimgroupinternational.com

Zdroj fotografie: AIM Group

Loading…