Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

15.03.2019

Běžecký závod O2 Pražská štafeta představena na Italském velvyslanectví v Praze

Pražský štafetový závod O2 Prague Relay (Pražská štafeta), který pořádá člen komory Prague International Marathon, byl představen ve čtvrtek 14. března v prostorech Italského velvyslanectví. Akce se zúčastnili italský velvyslanec Francesco Saverio Nisio, náměstek ministra zahraničí ČR Aleš Chmelař a předseda Prague International Marthonu Carlo Capalbo.

Štafetový běh O2 Prague Relay, který se poběží ve dnech 25.až 27. června v pražském parku Stromovka, i letos počítá s mnoha tematickými závody. Jedná se například o Diplomatic Cup, kterého se účastní družstva zahraničních ambasád v ČR a personálu Ministerstva zahraničních věcí ČR či Chamber Cup, jež je otevřen obchodním komorám. Tradičně se závodu účastní i mnoho firemních družstev. Jako při každém závodě pořádaném Prague International Marathon,  na štafetu lze koupit část registračních čísel skrze spolupracující dobročinné spolky. Těm je pak věnována část registračního poplatku. Na Italském velvyslanectví byl představen projekt Světlo pro svět, který pomáhá s léčbou vad zraku v chudých zemích Afriky, Asie a jižní Ameriky.

Letošní běžecká sezóna Prague International Marathonu začne pražským půl maratonem v sobotu 6. dubna a skončí v říjnu novým závodem Liberec Nature Run. Pořadatelé posílí program EuroHeroes pro rozvoj talentů evropské atletiky, který letos zahrne půl maratony v Karlových Varech, Českých Budějovicích, Olomouci a Ústí nad Labem.

Zdroj: Camic

Zdroj fotografie: Italské velvyslanectví v Praze

Loading…