Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

13.11.2018

Čeští nákupčí navštívili veletrhy Ecomondo a Key Energy v Rimini

Od 6. do 9. listopadu proběhly v Rimini veletrhy Ecomondo a Key Energy, jež patří mezi hlavní akce v oblasti obnovitelných zdrojů a cirkulární ekonomiky v Itálii i v Evropě.

Letos vystavovatelé obsadili prakticky celou plochu výstavního areálů, jehož rozměr činí 129 tisíc metrů čtverečních. „V pavilonech se představila technologická a průmyslová řešení nového ekonomického paradigmatu, jež byla přítomná i na výstavě Udržitelné město, kde se potkala nejzajímavější řešení v oblasti smart cities,“ uvádí pořadatel veletrhu, společnost Italian Exhibition Group. Expozice vystavovatelů a semináře v doprovodném programu se zaměřily na témata jako evropská strategie využití plastů, hospodaření s vodními zdroji, odstranění kontaminované půdy, odstranění ekologické zátěže z průmyslových a přístavních areálů, prevence a správa, monitoring a řízení hydrologických a geologických rizik, vnější i vnitřní čistění vzduchu, monitoring emisí či snížení energetické spotřeby budov.

Počet zahraničních účastníků se letos zvýšil o deset procent. Mezi delegacemi ze všech koutů světa byla přítomná i Česká republika, a to skrze misi nákupčích, které vybrala Italsko-česká komora. Nákupčí absolvovali sérii vyprofilovaných B2B schůzek a návštěvu veletrhů. Z ČR přijely společnosti MESSY s.r.o., Aquatest a.s., Purum Kraft a.s., Purum s.r.o., NAFIGATE Corporation a.s. a odborný magazín Průmyslová Ekologie.

Zdroj: Italsko-česká komora, Italian Exhibition Group

Zdroj fotografie: ecomondo.com

Loading…