Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

05.06.2018

Čeští nákupčí se zúčastnili veletrhu RiminiWellness 2018

Čeští nákupčí, kteří byli vybráni a vysláni Italsko-českou obchodní a průmyslovou komoru, se zúčastnili veletrhu Rimini Wellness 2018, který proběhl v tomto pobřežním letovisku od 31. května do 3. června.

Veletrhu věnovaného wellnessu, fitnessu, zdravé výživě a sportu se zúčastnilo 400 vystavovatelů s celkovou využitou plochou 173 tisíc metrů čtverečních. Kromě výstavních prostorů firem byly připraveny i stage s praktickými ukázkami cvičení. „RiminiWellness každoročně ukazuje ty nejlepší firmy v odvětví, které hýbá 18 miliony osobami a jehož obrat dosahuje 10 miliard eur,“ poukázal na velikost italského trhu Lorenzo Cagnoni, prezident pořadatelské společnosti Italian Exhibition Group.

Veletrhu se zúčastnili díky podpoře pořadatelské společnosti nákupčí z osmdesáti zemí světa. Z České republiky přijeli zástupci šesti firem a Českého svazu aerobiku a fitness (FISAF), jež absolvovali sérii B2B setkání. Z České republiky se zúčastnily následující firmy: Pure Health & Fitness (síť Jatomi), Bodybalantes, BeFitC energy club, Johnson & Johnson, FANatic Studio a Fitness Performance.

Zdroj: Camic

Zdroj fotografie: Rimini Wellness 2018

Loading…