Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

03.12.2018

Členové Italsko-české komory uspěli v anketě Českých 100 nejlepších 2018

Členové Italsko-české obchodní a průmyslové komory uspěli v anketě Českých 100 nejlepších 2018, jež hodnotí firmy aktivní v ČR. Slavností večer ankety proběhl v pátek 30. listopadu ve Španělském sále na Pražském hradě.

Na páté pozici žebříčku se umístila skupina Karlovarské Minerální Vody. Úspěch slavily také Unicredit Bank Czech Republic & Slovakia, jež se umístila na 11. místě, společnost Renomia, jež se dostala na 16. místo, a Česká spořitelna, na 25. místě žebříčku (a která se mimo jiné nedávno umístila na 1.místě jako Banka roku). Ve speciálních kategoriích se pak umístily společnost Brazzale Moravia, jež je jmenovaná v kategorii Zemědělství a Potravinářství, a Alena Kunertová, majitelka agentury Nachtigall Artists, jež se umístila v kategorii Lady Pro 2018.

Žebříček nejúspěšnějších českých firem je sestavován na základě odpovědí firem na dotazník rozeslaný pořadateli. Anketu pořádá spolek Comenius vedený Karlem Muzikářem starším, jedním z nejvlivnějších českých podnikatelů v posledních 25 letech.

Zdroj: www.comenius.cz

Zdroj fotografie: Comenius.cz

Loading…