Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

13.04.2018

Comdata Group pokračuje v akvizicích na zahraničních trzích

Italská skupina Comdata Group, jejíž dceřiná společnost Comdata Czech je členem Italsko-české komory, pokračuje ve své strategii akvizic na zahraničních trzích. Skupina podepsala zavazující dohodu o akvizici francouzské společnosti CCA International.

Pro skupinu Comdata se jedná o druhou akvizici na francouzském trhu. Již v roce 2017 italská skupina, jež je lídrem v poskytování BPO služeb (business processing outsourcing), koupila společnost b2s. Ta následovně začala působit pod značkou Comdata Group France, kterou bude pokračovat využívat i CCA International. Díky nové akvizici příjmy Comdata Group letos pravděpodobně překonají miliardu eur. „Pokračujeme v realizaci naší strategie růstu jak skrze organický růst tak skrze akvizice“, dodal Ceo skupiny Massimo Canturi.

Společnost CCA International se specializuje na poskytování služeb a řešení v oblasti péči o zákazníky. Kromě Francie má společnost svá centra v dalších jedenácti zemích světa a v loňském roce její příjmy dosáhly hodnoty 164 milionů eur. Společnost poskytuje své služby 120 zákazníkům, jež patří k nejprestižnějším evropským i světovým firmám.

Zdroj: https://www.comdatagroup.com

Zdroj fotografie: Comdata

Loading…