Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

26.03.2019

Comdata vyhrála v Itálii významný veřejný tendr

Skupina Comdata, jež je členem Italsko-české komory, vyhrála v Itálii jednu z největších veřejných zakázek na správu komunikace s uživateli veřejné správy.

Skupina vede dočasné konsorcium firem, jež vyhrálo soutěž na správu kontaktních center úřadu sociálního zabezpečení INPS a daňové správy Equitalia v příštích dvou letech (s možností ročního prodloužení smlouvy). Celková hodnota zakázky činí 150 milionů eur. Comdata a další firmy v konsorcium při tom nepřevezmou jen stávající telefonní kontaktní centra obou institucí. Comdata má také navrhnout a zprovoznit vícekanálový kontaktní systém, jež by usnadnil komunikaci mezi občany a institucemi státní správy. Nový systém má být inovativní a poskytovat včasnou reakci na požadavky uživatelů.

Skupina je s úspěchem v náročném výběrovém řízení, které trvalo přes jeden rok, spokojená. „Získání zakázky Inps-Equitalia je dalším důkazem, že zamýšlené investice skupiny Comdata do procesů, technologií a spolupracovníků, vytváří hodnotu pro naše zákazníky a přináší Italům služby vysoké kvality," uvedl CEO skupiny, Massimo Canturi.

Zdroj: www.corrierecomunicazioni.it

Zdroj fotografie: Comdata

Loading…