Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

12.03.2019

CTP chystá v Ostravě nový průmyslový park

Průmyslový developer CTP, jež je členem Italsko-české komory, zaznamenává silný zájem průmyslových firem o Ostravu a Moravskoslezský kraj.

CTP nedávno koupila areál o výměru 22 hektarů v Ostravě – Poruba, kde má vzniknout nová průmyslová zóna CTPark s užitnou plochou 90 tisíc metrů čtverečních,” oznámila společnost. Nová průmyslová zóna vznikne souběžně s již existujícím CTParkem Ostrava v lokalitě Hrabová, kde se taktéž očekává rozšíření stávajících průmyslových objektů. Zájem o zónu mají především firmy z automobilového průmyslu, jak ukazuje seznam nájemců v CTPark Ostrava, kde nechybí významní dodavatelé komponentů, jako italská Brembo.

„Náš výhled je pozitivní: CTP rozšiřuje aktivity ve všech lokalitách na Moravě a ve Slezsku, kde je aktivní, a do konce roku plánuje předání třiceti hektarů nových areálů,” dodává regionální ředitel firmy, David Chládek. Rozšíření průmyslových zón se plánuje také v Novém Jičíně a v Lipníku nad Bečvou. Při získávání nových investic region těží ze zlepšující se dálniční sítě a z blízkosti významným centrům automobilového průmyslu v Polsku a na Slovensku.

 

Zdroj: www.ctp.eu

Zdroj fotografie: CTP.eu

Loading…