Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

20.08.2019

CTPark Bor se stane největším logistickým centrem v ČR

Průmyslový developer CTP, jež je členem Italsko-české komory, se chystá rozšířit své logistické centrum CTPark Bor, jež se nachází v západních Čechách, u města Bor u Tachova.

Po novém rozšíření bude logistické centrum zabírat plochu o rozměru 600 tisíc metrů čtverečních, čímž se stane největším logistickým centrem v České republice. Celková investice ze strany průmyslového developera do centra přesáhne 450 milionů eur. "CTPark je velkým úspěchem. Od samého počátku jsme ho považovali za jeden z modelů byznysové zóny budoucnosti a jsme rádi, že naši klienti s námi sdílí tuto vizi," uvedl CEO společnosti Remon Vos.

V logistickém centru našli své sídlo významní evropští i světoví hráči v oblasti přepravy a logistiky jako Lufthansa či DHL. Areál těží také ze svého umístění poblíž Bavorska, které je dobře dostupné skrze blízkou dálnici D5. "Velice si ceníme také dobré spolupráce s místní samosprávou a našimi nájemci," dodal Jakub Kodr, Senior Business Development Manager společnosti. V projektu se developer CTP zaměřil také na infrastruktury pro zaměstnance společností, jež sídlí v areálu, a na snížení dopadu na okolní krajinu. Společnost tak, například, nechala vysadit tisíc stromů a další stovky jich chystá vysadit v příštích měsících.

Zdroj: www.ctp.eu

Zdroj fotografie: CTP

Loading…