Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

13.11.2019

Delegace českých nákupčích navštívila veletrhy Ecomondo a Key Energy v Rimini

Delegace českých nákupčích navštívila veletrhy Ecomondo a Key Energy, jež proběhly od 5. do 6. listopadu v italské Rimini.

Oba veletrhy, jež představují jednu z nejvýznamnějších akcích v Evropě v oblastech zelených technologiích a oběhové ekonomiky, se uskutečnily na rozloze 129.000 metrů čtverečních veletržního areálu v Rimini. Veletrhů se zúčastnilo na 1300 vystavovatelů ze 30 zemí světa. Vysoký, a v růstu o 24%, byl také počet mezinárodních návštěvníků, již přijeli do Rimini ze 130 zemí světa, informuje pořadatel veletrhu, společnost Italian Exhibition Group.

Na veletrhu byla přítomná také delegace českých nákupčích, kterou sestavila Italsko-česká obchodní a průmyslová komora. «Každý zástupce zúčastněné české firmy zrealizoval na veletrhu minimálně deset B2B setkání», uvádí Agáta Zábranská, project manager industry & retail komory, jež měla projekt na starost. Delegace se zúčastnily následující firmy a instituce: Institut cirkulární ekonomiky, Magistrát města Jihlavy a Průmyslová ekologie, s.r.o..

Zdroj: Camic

Zdroj fotografie: Ecomondo

Loading…