Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

28.06.2019

Generali Real Estate se vrhla na realitní trh ve střední Evropě

Realitní investiční fond italské skupiny Generali, Generali Real Estate, se vrhl v první polovině letošního roku na realitní trh ve střední Evropě. Ten totiž vykazuje stabilitu a současně i dobrou ekonomickou výkonnost.

Své poslední akvizice fond, který drží ve střední a východní Evropě přes jednu miliard eur v nemovitostech, provedl v rámci joint-venture s italským pojišťovacím fondem Poste Vita. Společný podnik v polovině června oznámil akvizici budovy The Westlight v administrativním a obchodním centru City West v Berlíně. Joint-venture byla aktivní na německém trhu již v květnu, kdy provedla akvizici administrativní budovy Marienforum ve Frankfurtu nad Mohanem.

Letošní nákupní kampaň Generali Real Estate ve střední Evropě ale začala v Praze. V březnu investiční fond provedl akvizici Sweerts - Sporckova paláce, který se nachází mezi ulicemi Hybernská a V Celnici. Nemovitost ležící nedaleko od náměstí Republiky má k dispozici deset tisíc metrů čtverečních administrativních, obchodních a restauračních prostor. V dubnu pak Generali Real Estate investovala ve Varšavě, kde odkoupila budovu Piekna 2.0, kde sídlí, mimo jiné, polská Komise pro dohled nad obchodováním s cennými papíry.

Zdroj: www.generalirealestate.com

Zdroj fotografie: Generali RealEstate

Loading…