Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

04.10.2018

Gi Group odkoupila skupinu Grafton Recruitment

Přední italská nadnárodní personální agentura Gi Group provedla akvizici další mezinárodní personální agentury Grafton Recruitment. Gi Group operuje na českém trhu skrze svou dceřinou firmu Gi Group CZ, která je členem Italsko-české komory.

Díky akvizici Grafton Recuitment italská agentura posílí svou pozici na klíčových trzích ve střední Evropě, a sice v České republice, Maďarsku, Polsku a na Slovensku. “Zkušenost agentury Grafton umožňuje rozšířit portfolio o další HR služby, a tím se také zvýší naše schopnost tvořit hodnoty v rámci evoluci na trhu a lépe odpovídat na stále ucelenější potřeby našich klientů a kandidátů,” poukazuje na další aspekty akvizice CEO italské skupiny Stefano Colli – Lanzi. Posílení se přečkává především v odvětvích dočasných a stálých zaměstnaneckých práv.

Grafton Recruitment má k dispozici 25 poboček po celém světě tak zaměstnává 350 osob. Italská skupina je přítomna, skrze své dceřiné společnosti či partnerství s dalšími agenturami, ve 40 zemích světa má zhruba tři tisíce zaměstnanců a 500 místních kanceláří. Skupina v loňském roce dosáhla na dvě miliardy eur příjmů.

Zdroj: www.gigroup.it

Zdroj fotografie: Gi Group

Loading…