Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

15.06.2018

Gianfranco Pinciroli byl potvrzen v čele Italsko-české komory

Nové představenstvo Italsko-české obchodní a průmyslové komory zvolilo na svém prvním zasedání, jež proběhlo ve středu 13. června, vedení komory.

Představenstvo potvrdilo v čele komory stávajícího předsedu Gianfranca Pinciroliho. Na další tři roky byli zvoleni také stávající místopředsedové Alessandro Pasquale a Danilo Manghi. „Jsem velice rád, že členové představenstva mi potvrdili důvěru jednomyslným zvolením“, uvádí předseda Gianfranco Pinciroli. „Chci pracovat i příští tři roky se stejným nasazením. V uplynulém volebním období komora dosáhla výrazných úspěchů a znovuzvolení místopředsedů ukazuje, že checeme tímto směrem pokračovat. Jsem navíc přesvědčen, že částečná obměna představenstva přinese nové myšlenky a projekty, což se ostatně ukázalo i na prvním zasedání“.

Gianfranco Pinciroli je generálním ředitelem společnosti Trafil Czech, jež je součástí italské skupiny Lucefin. Společnost, jež podniká v České republice více než deset let, je aktivní v kovoobráběcím průmyslu a má svůj výrobní závod v Kladně.

Alessandro Pasquale je CEO společnosti Karlovarské minerální vody, jež patří k lídrům na trhu v ČR a v dalších zemích střední Evropy v oblasti nealkoholických nápojů a balených vod. Karlovarské minerální vody patří vůbec k nejstarším založeným českým firmám s italským kapitálem.

Danilo Manghi je Chief Executive společnosti Manghi Czech Republic, jež je aktivní v oblasti developmentu luxusních nemovitostí. Firma se zabývá především projekty rekonstrukcí historických nemovitostí v centru Prahy.

Zdroj: Camic

Zdroj fotografie: Camic

Loading…