Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

14.11.2019

Kanceláře Havel & Partners e Rödl & Partner uspěly v soutěži Právnická firma roku 2019

Advokátní kanceláře, jež jsou členy Italsko-české komory, uspěly i v letošním ročníku prestižní soutěže Právnická firma roku. Soutěž pořádá specializovaný web Epravo.cz.

Advokátní kancelář Havel & Partners získala titul Právnická firma roku za nejlepší klientské služby. Advokátní kancelář zvítězila také v kategoriích Fúze a akvizice a Veřejné zakázky. V dalších dvanácti kategoriích se pak vždy umístila mezi Velmi doporučované či doporučované kanceláře. «Prvenství, o kterém rozhodly pozitivní reference našich klientů, je tím největším oceněním naší práce, protože spokojený klient je podstatou výkonu advokacie», okomentoval výsledek zakladatel kanceláře, Jaroslav Havel.

Po osmé za sebou zvítězila v kategorii Daňové právo advokátní kanceláře Rödl & Partner. V kategorii Logistika a dopravní stavby se pak umístila mezi Velmi doporučované kanceláře. «Jsem opravdu rád, že nás trh vnímá jako specialisty na daňové právo, kterému se naše kancelář věnuje od svého vzniku», uvedl vedoucí partner kanceláře, Petr Novotný. «„Díky dlouhodobé praxi jsme schopni velmi dobře chápat specifika každodenního života, praxe a problémů firem působících v oblasti logistiky a poskytnout jim tak maximálně efektivní a kvalifikovanou podporu» dodal.

Advokátní kancelář Deloitte Legal se umístila mezi velmi doporučované a doporučované kanceláře v celkem devíti kategoriích. «Oproti loňskému roku jsme získali dvě nové kategorie, a sice firemní compliance, kde jsme velmi doporučovaní, a telekomunikace a média jako doporučovaní. Posílili jsme také v duševním vlastnictví»,poukázala na své úspěchy kancelář.

Zdroj: www.epravo.cz

Zdroj fotografie: epravo.cz

Loading…