Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

21.06.2019

Neapolský půlmaraton dostal certifikát od IAAF

Neapolský půlmaraton udělal kvalitativní skok. Závod je od roku 2018 pořádán Carlem Capalbem, prezidentem Prague International Marathon, jež je členem Italsko-české komory.

Hlavnímu neapolskému běžeckému závodu byla mezinárodní federací lehké atletiky IAAF udělena bronzová známka. „Zisk známky kvality od IAAF znamená vstoupit mezi nejdůležitější závody na světě. Pro nás to znamená obrovskou pomoc v přilákání běžců a turistů do Neapole. Navíc běžci, kteří se chtějí kvalifikovat na olympijské hry, mají šanci i při závodě v Neapoli,“ popisuje Carlo Capalbo význam ocenění. Certifikace byla udělena také díky know-how Carla Capalba a jeho týmu v pořádání závodů série RunCzech, jako Pražský mezinárodní maraton (zlatá známka IAAF). Spokojený s novým oceněním je i neapolský starosta, Luigi de Magistris.

Neapolský půlmaraton se poběží v dne 23. února příštího roku. Kapacita závodu byla rozšířena na devět tisíc účastníků. Další důležitou akcí Napoli Running je ultramaraton Sorrento – Positano s panoramatickým okruhem v délce 54 kilometrů.

Zdroj: www.napolirunning.com

Zdroj fotografie: Napoli Running

Loading…