Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

03.09.2019

Officity otevřela nový showroom v Praze

Společnost Officity, člen Italsko-české komory, je od roku 2014 významným dovozcem kancelářského nábytku vyrobeného v Itálii. Firma nedávno otevřela svůj nový showroom v Praze. Mluvili jsme s Renatou Votavovou, zakladatelkou a jednatelkou společnosti.

Officity již několik let úspěšně podniká v Českých Budějovicích, kde také vznikl první váš showroom. Nyní jste otevřeli showroom také v Praze. Co vás přimělo k expanzi do hlavního města?

«V hlavním městě jsou pro nás větší možnosti. Potenciál klientů je v Praze vysoký, jelikož zde sídlí velké množství firem všech velikostí a zaměření. I výstavba a renovace kanceláří jsou na pražském trhu silnější než v jiných částech České republiky.»

Vaše firma je již několik let aktivní v prodeji nábytku a interiérů pro kancelářské prostory. Jak se v posledních letech změnil tento trh? A snažily se firmy v období ekonomické konjunktury renovovat svá sídla?

«V posledních letech je patrná čím dál větší konkurence. To nás vede k neustálému zvyšování kvality našich produktů a služeb, a to především ke zlepšování asistenci našim zákazníkům před a po prodeji. Období ekonomické konjunktury firmy opravdu využily k tomu, aby renovovaly své prostory či se přesunuly do nových budov. Firmy v posledních letech čím dál více zajímá kvalita prostředí svých zaměstnanců. Dobré a komfortní pracoviště se stalo významným benefitem pro udržení stávajících zaměstnanců a nalákání těch nových.»

O jaký druh projektů se v případě korporátních zákazníků zajímáte?

«Většinou máme velký zájem o projekty, kde můžeme nabídnout celistvou a komplexní nabídku. Vzniká tak mnohem hezčí designové a materiálové propojení všech našich produktů, a tudíž mnohem hezčí prostředí. A to většinou vede i k větší spokojenost zákazníka, což nás taktéž velice zajímá.»

Vaše firma se specializujeme na nábytek vyrobený v Itálii. Jak si stojí italský design v oblasti kancelářských interiérů, jež se kromě vzhledu musí vyznačovat i vysokou praktičností?

«Máme štěstí, že zastupujeme jednoho z největších světových výrobců na světě. Nastavujeme tak trendy v tomto odvětví a účastníme se největších výstav světa. Itálie byla vždy známá svým designem, tudíž italský původ je jednou z velmi silných stránek našeho výrobce. Jedná se o průmyslovou výrobu, jejíž kvalita je opravdu na vysoké úrovni, a klienti jsou proto velmi spokojení. Praktičnost je další z neodmyslitelných vlastností našich produktů. Jelikož nabízíme obrovské množství a variabilitu, každý najde řešení na své potřebné požadavky.»

Vaše firma podporuje studenty ve stavebních a nábytkářských oborech a spolupracuje s několika českými univerzitami. Jak tato spolupráce vypadá?

«Spolupracujeme nejen se studenty univerzit, ale i se středními odbornými školami, zaměřujícími se na interiérový design. Tato spolupráce je obohacující pro obě strany. Studenti vnáší do projektů nové odvážné myšlenky. Od nás se zase učí skloubit teorii s praxí, obohacují se o nové poznatky v tomto odvětví. Často se stává, že se studenty pak navážeme dlouhodobější spolupráci.»

Adresa nového showroomu: 5. května, Praha 4, 14000

Zdroj: Camic

Zdroj fotografie: Officity

 

Loading…