Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

24.05.2019

Pražská štafeta proběhne ve znamení 30 let svobody

Do O2 Pražské štafety (O2 Prague Relay) schází zhruba měsíc. Závod pořádaný společností Prague International Marathon, členem Italsko-české komory, proběhne v pražském parku Stromovka ve dnech 25., 26. a 27. června.

Jak bylo zdůrazněno na tiskové konferenci, letošní štafeta bude věnována 30. výročí Sametové revoluce a obnovené svobody. Netradičním “patronem” závodu bude československý atlet a závodník Emil Zátopek, jehož motiv bude zdobit pamětní trička na závod, která dostanou účastníci.  Přítomní si budou také moci užít kvalitní hudební produkci realizovanou díky spolupráci s festivalem Rock for People.

Pražské štafety se tradičně účastní vysoký počet firemních družstev. Během třídenního závodu proběhne i několik odvětvových pohárů. Dne 26. května se poběží Diplomatic Cup, kde soutěží družstva velvyslanectví cizích zemí v ČR a českého Ministerstva zahraničí, a Bank Cup s týmy českých bank a členy České bankovní asociace. Následujícího dne se družstva obchodních komor v ČR utkají o pohár Chambers Cup, kterého se od prvního ročníku účastní i tým Italsko-české obchodní a průmyslové komory.

Zúčastni se Chambers Cup s Camic zde.

Zdroj: RunCzech

Zdroj fotografie: RunCzech

Loading…