Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

06.02.2018

Proběhl 113. ročník veletrhu Fieragricola

Veletrhu zaměřeného na zemědělskou techniku a mechanizaci se ve Veroně zúčastnila i mise nákupčích vybraných Italsko-českou obchodní a průmyslovou komorou.

Od středy 31. ledna do soboty 3. února proběhl ve Veroně 113. ročník veletrhu Fieragricola zaměřeného na zemědělskou techniku a mechanizaci.

Letošního ročníku veletrhu se zúčastnilo přes tisíc vystavovatelů, kteří zabrali 57 tisíc metrů čtverečních výstavní plochy. Dalších sedm tisíc metrů čtverečních zabrala zkoušková plocha vystavené techniky. Veletrh doprovázel i široký výběr seminářů a konferencí, jež se zaměřily na hlavní témata v zemědělském odvětví, například na reformu Společné zemědělské politiky. „Budoucnost zemědělství stojí na třech velkých pilířích: specializace, multifunkčnost a udržitelnost,“ uvedl Giovanni Mantovani, generální ředitel pořadatele veletrhu, společnosti VeronaFiere.

Veletrhu se zúčastnila i mise českých nákupčích, které vybrala Italsko-česká obchodní a průmyslová komora. Nákupčí absolvovali řadu plánovaných B2B setkání a volnou prohlídku veletrhu. Delegace se zúčastnily společnosti: Lukrena a.s., Newia s.r.o., Kohimex spol. s r.o., Möller, s.r.o. a Výzkumný ústav zemědělské techniky.

Zdroj: Camic

Zdroj fotografie: Fieragricola

Loading…