Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

28.06.2019

Renomia a britská makléřská společnost Gallagher se dohodly na partnerství

Nejvýznamnější česká makléřská společnost, skupina Renomia, jež je členem Italsko-české komory, se dohodla na partnerství s britskou společností Gallagher. Ta je považována za čtvrtého největšího pojišťovacího makléře na světě.

Smlouva o partnerství počítá s tím, že společnost Gallagher bude držet třicet procent kapitálu české makléřské společnosti. Ostatních 70 procent kapitálu budou i nadále držet stávající vlastníci, zakladatelka společnosti Jiřina Nepalová a její synové. „Obě společnosti jsou založeny a řízeny rodinami, souzníme v oblasti hodnot, poslání, strategie a vždy chceme poskytovat nejlepší služby našim klientům na celém světě,“ vysvětlila Jiřina Nepalová.

Partnerství počítá s úzkou spoluprácí mezi oběma společnostmi. „Důležitou součástí spolupráce bude i rozšíření našeho know-how, vzdělávání pro kolegy, přístup na globální pojistný trh a rozvoj dalších specializovaných produktů a služeb pro naše klienty,“ dodala Jiřina Nepalová. Gallagher získá podíl v Renomii skrze navýšení kapitálu. Takto získané prostředky poslouží pro další akvizice ve střední a východní Evropě, informuje Renomia, která v posledních letech odkoupila v regionu celkově 14 společností.

Zdroj: www.renomia.cz

Zdroj fotografie: Renomia

Loading…