Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

27.02.2018

Renomia expanduje do Chorvatska

Česká společnost pojišťovacího makléřství Renomia, jež je členem Italsko-české komory, pokračuje ve svém růstu v zahraničí.

Společnost ohlásila ve čtvrtek 22. února akvizici chorvatské makléřské společnosti DPS International. Obě společnosti již spolupracovaly v rámci sítě Renomia European Partners, jež pokrývá třicet zemí světa. „Díky akvizici majetkového podílu u našich chorvatských kolegů máme vlastní pobočky již v sedmi zemích Evropy“, dodala ředitelka společnosti Renomia, Jiřina Nepalová. Kromě České republiky a Chorvatska tak společnost má své pobočky také na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku, Bulharsku a Srbsku.

Renomia, jež letos slaví 25. výročí svého založení, je nejvýznamnější společností v oblasti pojišťovacího makléřství na českém trhu. V roce 2016, ze kterého pochází poslední zveřejněné hospodářské údaje, se příjmy společnosti zvýšily o 22 % na více než miliardu korun a objem spravovaných pojistek vzrostl na 8,4 miliard korun. Renomia i její zakladatelka a ředitelka Jiřina Nepalová opakovaně dostávají významná ocenění. Společnost byla například v roce 2017 oceněna jako Pojišťovací makléř roku.

Zdroj: https://www.renomia.cz

Zdroj fotografie: Renomia

Loading…