Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

17.06.2019

Šéfkuchař Heinz Beck (3* Michelin) otevřel svou restauraci ve Forte Village

Luxusní hotelový resort Forte Village na Sardinii, který je členem Italsko-české komory, nabídne svým hostům nový exkluzivní gastronomický podnik.

Na začátku června otevřel v resortu, jež se nachází u pobřežního městečka Santa Margherita di Pula, svou restauraci světoznámý šéfkuchař Heinz Beck. Šéfkuchař, který je majitelem římské restaurace La Pergola oceněnou třemi hvězdami Michelin, přiveze na Sardinii svůj přístup ke gastronomii. „Má kuchyně bude i zde na Sardinii zdravá, tak jak se snažím v posledních dvaceti letech mé kariéry. Převažovat budou pokrmy z ryb, protože jsme na pobřeží, ovšem nabízet budeme i několik masových pokrmů,“ uvedl šéfkuchař. Nová restaurace, která má dvouletou smlouvu, nahradí obdobný podnik vedený Gordonem Ramsayem.

Gurmánská kuchyně nejvyšší kvality patří k hlavním devizám resortu Forte Village. Ten v loňském roce dostal dokonce ocenění Hotel roku od časopisu Food and Travel. „Forte Village nabízí svým hostům jedinečný gastronomický zážitek díky šéfkuchařům z michelinských restauracích, jež se během léta v resortu střídají, a také dvaceti restauračním podnikům, stovce kuchařů a nabídce více než 600 vín vybraných mezi italskou a mezinárodní špičkou,“ dodává general manger resortu Lorenzo Giannuzzi.

Zdroj: www.ansa.it

Zdroj fotografie: Forte Village

Loading…