Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

12.04.2019

Skupina Brembo otevřela novou továrnu v Číně

Italská skupina Brembo slavnostně otevřela na začátku dubna svůj nový závod v Číně. Mezinárodní výrobce brzd pro automobily, dodávky a motocykly má svůj závod také v České republice.

Nový závod v Nankingu si vyžádal investici v hodnotě 100 milionů eur a zabírá plochu o rozloze 40 tisíc metrů čtverečních. Nový závod bude již třetí výrobní jednotkou, kterou má Brembo v Číně. Nová výrobní jednotka má integrovaný cyklus výroby. To znamená, že z hliníkových polotovarů dokáže továrna vyrobit brzdy bez dalších zásahů zvenku. Proto je součástí výrobní jednotky také huť na tavení hliníku a samotná továrna respektuje přísná ekologická pravidla protokolu Carbon Disclosure Project. Výrobní kapacita činí dva miliony brzdových kotoučů za rok.

Slavnostního zahájení výroby, kde najde práci na 450 osob, se zúčastnili nejvyšší podnikový management a zástupci italských a čínských institucí. „Tímto slavnostním otevřením závodu se posiluje i pozice Brembo v jednom z nejvíce strategických regionů pro náš rozvoj a růst,“ uvedl předseda představenstva skupiny, Alberto Bombassei. Jak pak dodali další zástupci firmy, nový závod bude dodávat brzdící systémy evropským, asijským i americkým výrobcům automobilů, jež působí se svými výrobními závody v Číně a dalších zemích na Dálném Východě.

Zdroj: www.brembo.com

Zdroj fotografie: Brembo

Loading…