Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

11.04.2019

Skupina Generali otevřela své milánské sídlo, Hadid Tower

Pojišťovací skupina Generali slavnostně otevřela své milánské sídlo, které bude umístěno v nové Hadid Tower. Slavnostního otevření se zúčastnili špičky pojišťovací skupiny a vysocí státní představitelé, a to Premiér Giuseppe Conte, Hejtman Kraje Lombardie Attilio Fontana a Primátor města Milána Beppe Sala.

Generali je pýchou Itálie: dívá se do buducnosti a při tom má hlubokou historii," uvedl Premiér Giuseppe Conte. Nové sídlo v Hadid Tower sjednotí sídla a pobočky pojišťovací skupiny v lombardském hlavním sídle a v nových kancelářích bude pracovat na 2.200 osob. Hlavní sídlo celé skupiny ale zůstane v Terstu. Podoba mrakodrapu byla navržena nedávnou zemřelou britsko-iránskou architekturou Zahou Hadid. Budova má 44 podlaží, měří 190 metrů a pro svojí zatočenou podobu byla přejmenována na Lo Storto.

„Tento mrakodrap je významným prvkem v rozvoji Milána," uvedl předseda představenstva Generali, Giuseppe Galateri. Mrakodrap se nachází v novém rozvojovém území CityLife, které se nachází v areálu bývalého milánského výstaviště. V nové zóně jsou i další dva mrakodrapy, a to Isozaki Tower, kde sídlí vedení italské pobočky pojišťovny Allianz, a Libeskind Tower, kde bude sídlit společnost PricewaterhouseCoopers. V rámci rozvoje území jsou realizovány také velký park, který se stane jednou z hlavních zelených ploch v Milánu, a rezidenční objekty. O rozvoj se stará joint-venture společnost skupiny Generali a Allianz.

Zdroj: www.generali.com

Zdroj fotografie: ANSA

Loading…