Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

11.09.2019

Skupina SIAD investuje do nového výzkumného centra

Italská skupina SIAD položila základní kámen svého nového výzkumného centra pro nové využití plynů. Skupina je aktivní skrze svou dceřinou společnost, jež je členem Italsko-české komory, také v České republice.

Nové výzkumné centrum by mělo zahájit svou činnost a být aktivní v městu Osio Sopra v okrese Bergamo do konce příštího roku. Nové centrum se bude zabývat výzkumem a laboratorními experimenty nových možností využití plynů v oblastech potravinářství, zdravotnictví a ochrany životního prostředí a vývojem nových směsí. «Na výrobní úrovni, výzkumné centrum pro nové aplikace plynů bude vybaveno zcela robotizovanou výrobní linkou pro přípravu směsí plynů pro zdravotnické využití», poukazuje skupina a dodává: «Vývoj a stavba nové automatizované a robotizované linky vytvoří důležitý pilotní projekt pro budoucí plnění plynů skupiny SIAD».

Celkové náklady na vybudování nového výzkumného centra by se měly vyšplhat na 15 milionů eur. Projekt je realizován na základě dohody s Ministerstvem hospodářského rozvoje  a krajem Lombardie. Vedle nového centra mají výzkum a vývoj v aktivitách skupiny SIAD významnou roli: skupina na tyto aktivity dává tři procenta svých příjmů a má specializovaný tým čítající 50 zaměstnanců. Další významnou výzvou je robotizace výroby.

Zdroj: www.siad.com

Zdroj fotografie: SIAD

Loading…