Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

16.07.2018

Společnost FiloBlu má nového strategického investora

 

Italská skupina FiloBlu, jejíž česká dceřiná společnost je členem Italsko-české komory, má nového strategického investora. Společnost to oznámila na začátku července.

Do kapitálu této italské společnosti zaměřené na poradenství v oblasti digitálních strategií a elektronické komerce vstoupil francouzský investiční fond Ardian Growth. Hodnota akvizice minoritního podílu nebyla zveřejněna. Vstup do kapitálu nového strategického investora má posílit FiloBlu z hlediska kapitálu i know-how. „Aliance s tak prestižním a mezinárodně uznávaným aktérem, jako je Ardian, představuje pro FiloBlu mimořádnou příležitost pro posílení naší organizace a nadále tak posilovat plány na náš růst a rozvoj,“ okomentoval operaci zakladatel italské společnosti Christian Nucibella.

FiloBlu má aktuálně zhruba 120 zaměstnanců. Její kanceláře se nachází v Milánu, Neapoli, Praze, Luganu, New Yorku, Šanghaji a Hong Kongu. Firma se od roku 2015 umisťuje na předních pozicích v prestižních hodnoceních jako je žebříček Technology Fast 500 Emea poradenské firmy Deloitte či žebříček 1000 Europe’s Fastest Growing Companies deníku Financial Times.

Zdroj: www.ardian.com

Zdroj fotografie: FiloBlu

Loading…