Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

22.06.2018

Třetí ročník Italian Golf Tournamentu naplnil svou kapacitu

V neděli 17. června proběhl třetí ročník Italian Golf Tournamentu. Golfový turnaj pořádal hostící Beroun Golf Club pod záštitou Italského velvyslanectví v Praze a Italsko-české obchodní a průmyslové komory.

Třetího ročníku italského golfového turnaje se zúčastnilo sto hráčů, což byla maximální kapacita turnaje. Mezi účastníky byl italský velvyslanec Aldo Amati a významní čeští a italští podnikatelé. „Třetí ročníku turnaje zaznamenal velký ohlas a vysokou účast“, uvádí místopředseda komory Danilo Manghi. „Padesát procent hráčů tvořili členové berounského klubu a dalších padesát procent hosté a členové komory“. Díky tomuto mixu má turnaj výrazný potenciál pro networking a představení italských firem v prostředí jednoho z nejvíce exkluzivních a prestižních privátních golfových klubů v ČR.

„Italian Golf Tournament je opravdu jedinečnou akcí, které spojuje sport, krásnou přírodu, budování podnikatelských styků a propagaci italských firem a výrobků. Chceme proto s turnajem pokračovat i v příštích letech“, zdůrazňuje místopředseda Manghi. Italský charakter akce podtrhly také ceny pro nejlepší hráče a v tombole jako pobyt v italských letoviscích, vouchery na SPA a na soukromou pohlídku pivovarů, oblek šitý na míru, exkluzivní polstaře, či luxusní kávovar dobře symbolizují italský life style.

Třetí ročník turnaje proběhl za podporu společností: Manghi Czech RepublicAERO vodochody AEROSPACE, CFH Group (Magniflex), ForteVillage Sardinia, Agaga (Hotel Carlo IV – The Dedica Anthology), De’Longhi, La Collezione, Garzotto Hotel, Giancarlo L’Uomo Perfetto, Generali CEE Holding, Karlovarské minerální vody, Noi Italia, Ferrero Česká, Plzeňský Prazdroj a mediálního partnera Grade.

Zdroj: Camic

Zdroj Fotografie: Adriana Cahová a Beroun Golf Club

Loading…