Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

07.02.2019

Bratři Brazzale se stali Podnikateli roku Olomouckého kraje

Bratři Roberto, Piercristiano a Gian Battista Brazzale se stali Podnikateli roku 2018 Olomouckého roku. Předání ceny, kterou každoročně pořádá agentura EY, se zúčastnil i hejtman Olomouckého kraje, Ladislav Okleštěk.

Bratří dostali cenu za jejich firmu Brazzale Moravia, člen Italsko-české komory, jejíž nejznámějším výrobkem je tvrdý sýr Gran Moravia. „Nezávislá porota ocenila u bratří Brazzale především jejich pracovitost, houževnatost, důraz na rodinné hodnoty i tradiční receptury, které úspěšně spojují s nejnovějšími technologiemi a EKO výrobou," uvádí pořadatelé ceny. Porotu oslnil i příběh rodiny Brazzale, která si předává své podnikání od 17. století. „V tuzemsku podnikatelé často obtížně hledají svého nástupce v první podnikatelské generaci a našim vítězům z Itálie se předávat tradici rodinného podnikání daří již 300 let,“ zdůrazňuje Magdalena Souček z EY.

Spokojeni jsou i ocenění bratři, jenž se tak dostali do úzkého výběru Podnikatele roku České republiky. „Brazzale Moravia je krásným příkladem firmy, která již dosáhla cíle spojené Evropy ­– spolupracovat bez hranic a bariér," říká Roberto Brazzale a dodává: „Česká republika je bezpochyby naším druhým domovem. Úroveň zemědělství a zootechniky je zde mimořádná a společně s naší rodinnou tradicí nemáme strach z jakékoliv konkurence ve světě."

 

Zdroj: podnikatelroku.cz

Zdroj fotografie: EY

 

Loading…