Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

03.09.2015

Enel Green Power posiluje v Brazílii

Dceřiná společnost italské společnosti Enel zaměřená na obnovitelné zdroje, Enel Green Power, posiluje v Brazílii. Informuje o tom společnost.

Enel Green Power v pondělí 31. srpna oznámila, že vysoutěžila vybudování třích nových velkých fotovoltaických elektráren o celkovém výkonu 553 MW s celkovou předpokládanou výrobou elektřiny 1,2 TWh. Společně s dalšími projekty ve fotovoltaické energii tak Enel Green Power bude mít v Brazílii solární elektrárny o celkovém výkonu 818 MW. Do nových elektráren italská společnost investuje až 600 milionů amerických dolarů.

Nové fotovoltaické elektrárny přibližují Enel Green Power k cíli, který si vytyčil pro rok 2019, kdy by italská společnost měla mít elektrárny využívající obnovitelné zdroje o celkovém výkonu 7,1 GW. Podle plánů managementu by polovina celkového výkonu měla být v zahraničí. “Celkový výkon fotovoltaických elektráren o 818 MW společně s větrnými elektrárnami o výkonu 700 MW a těmi vodními o 102 MW, jež jsme vyhráli od roku 2010, potvrzují správnost naší strategii růstu v Latinské Americe,” říká k úspěchu Francesco Venturini, Ceo Enel Green Power.

Zdroj: www.enelgreenpower.com

Zdroj fotografie: Enel Green Power

Loading…