Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

31.03.2015

Itálie nejdostupnější zahraniční zemí z Prahy

Doletět do Itálie je od 29. března zase o něco snažší. Nový Letní letový plán Mezinárodního letiště Václava Havla v Praze totiž počítá se čtrnácti přímými spojení mezi Prahou a destinacemi na poloostrově.

Od 29. března bude znovu obsluhován pravidelný let Čsa Praha – Bologna, který byl v minulosti velice oblíbený italskou business komunitou. Pravidelná linka bude obsluhována čtyřikrát týdne, a to v pondělí, středu, pátek a neděli s odletem z Prahy po poledni. Další novinkou Českých státních aerolinií je pravidelný let do Benátek – Marco Polo, který bude obsluhován od 1. července třikrát týdně (středa, čtvrtek, neděle). Potvrzeny také každodenní lety do Říma – Fiumicino a Milána – Malpensy.

Italská vlajková letecká společnost Alitalia potvrdila přímé spojení s letištěm Řím – Fiumicino, které bude obsluhován v úterý, sobotu a neděli s odletem z říma v 14,30 a z Prahy v 17,10. Potvrzené je i spojení s letištěm v Pise, kam se bude létat v úterý a sobotu. Navíc Alitalia posiluje i síť navazujících letů do vnitrostátních destinací: mezi vnitrostátními linky přibylo přímé spojené Roma-Fiumicino s Perugií, kam se bude létat denně s odletem ve 22 hodin z Říma, a s Pescarou, kam bude vypravován let denně s odletem ve 22,10 z Říma – Fiumicino.

Novinky i mezi nizkonákladovými lety. Spojení společnosti Wizz-Air s Bergamem bude od 2. dubna obsluhováno denně kromě v úterý a sobotu. Stále od 2. dubna bude společností Volotea obsluhován třikrát týdně let do Benátek – Marca Pola. A nakonec společnost EasyJet zvýší frekvenci letů do Říma – Fiumicino na dvakrát denně.

Pro bližší informace o leteckých spojeních s Prahou navštivte na našich internetových stránkách sekci Info - Duležité informace

 

Credits: Vaclav Havel Airport Prague

Loading…