Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

27.01.2016

New Years Welcome Drink 2016 zaznamenal vysokou účast

Ve středu 27. ledna se odehrál v restauraci Aromi Restaurant & Bistró večer New Years Welcome Drink. Společné přivítání roku pořádala Italsko-česká obchodní a průmyslová komora ve spolupráci se Severskou komorou a Indicko-českou smíšenou obchodní komorou.

Večer byl zahájen pozdravy předsedů všech tří komor. Po uvítání prezidenta Indicko-české smíšené obchodní komory Manjeeta Malika, si vzal slovo předseda Severské komory Stefan Lager. “Od Sametové revoluce Česká republika urazila dlouhý kus cesty, a dnes už určitě není chudou post-komunistickou zemí ve východní Evropě. Stačí v tomto smyslu pomyslet na fakt, že Hlavní město Praha je desátým nejbohatším regionem v Evropské Unii. Praha tak přeskočila Stockholm, Vídeň ale také Milán,” uvedl Stefan Lager.

Přítomní hosté byli pozdraveni také předsedou Italsko-české komory Gianfrancem Pincirolim. “Určitě také během roku 2016 dojde k dynamickému rozvoji českého hospodářství,” řekl Gianfranco Pinciroli. “V roce 2015 Česká republika patřila mezi země s nejvyšším hospodářským růstem v celé Evropské Unii. Chci vám tedy popřát, aby i letošní rok byl pro vás pracovně nabitý a zaneprázdněný. Znamená to totiž, že se hospodářství i nadále daří.”

V průběhu večera mohli hosté obdivovat kalendář Pirelli 2016 s fotografiemi slavné americké fotografky Annie Leibovitz. Během akce také proběhla tombola, ze které si vítězové odnesli domů stavebnice značky Lego a vstupenky na koncerty vážné hudby od Nachtigall Artists.

 

Zdroj fotografie: Nikol Mansfeldová

Loading…