Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

22.07.2015

Summer Party Camic silnější než déšť

Summer Party, letní večírek pořádaný Italsko-českou obchodní a průmyslovou komorou, musel letos překonat nepřízeň počasí. Party se i letos odehrála v půvabných prostorech Musea Kampa na Malé straně.

Summer Party byla zahájena pozdravem předsedy Italsko-české komory Gianfranca Pinciroliho: “Summer Party došla do šestého ročníku a stále představuje jeden z nejkrásnějších okamžiků života naší Komory, při kterém je možné si užít veškerou krásu Prahy.” Na začátku Party dostal slovo i italský velvyslanec v Praze Aldo Amati: “Tento večírek je předzvěstí podzimu, který bude velice intenzivní jak pro Velvyslanectví, tak pro Komoru. Budeme se muset připravit na několik významných ekonomických událostí a pravděpodobně i na pár státních návštěv.”

I tento rok byla Summer Party ve znamení italské gastronomie, a to díky pokrmům připraveným restauracemi Ichnusa Botega Bistro a il Mulino. Dotek italského rytmu byl dodán i živou hudební produkcí skupiny Musica Crusca pocházející z Lukánie. Ta hostům zahrála některé z nejznámějších italských písní a představila repertoár, jež obsahoval i některé typické hudby pro jižní Itálii, jako je například tarantella.

V průběhu večera si hosté Summer Party mohli prohlédnout i expozice Musea Kampa, které patří k nejdůležitějším galeriím moderního a soudobého umění v České republice. Mezi vystavenými díly nechybí ani obrazy Františka Kupky, Otto Gutfreunda či Jiřího Koláře. Hosté si mohli prohlédnout i dočasnou výstavu o Večerníčkovi, televizní postavy, která od roku 1965 dává dobrou noc dětem na obrazovkách československé a pak české televize.

V průběhu večera bylo darováno Italsko-české Komoře ze strany členské společnosti Green kilometer elektronické kolo značky Atala. “Atala oslaví příští rok své sté výročí. To oslavíme i v Praze, kde prodáváme technologicky vyspělý výrobek, jakým jsou elektrokola,” říká Augusto Mario De Marini, jednatel společnosti Green Kilometer. Hosté si mohli také vychutnat Cocktail Show akrobatického barmana společnosti Mattoni.

Na Summer Party nemohla chybět ani tradiční loterie s cenami od členských firem. Třetí cenu, ženský parfém od Paul's Bohemia, vyhrála Eva Nesvačilová ze společnosti Home 4 People. Druhou cenu, voucher v hodnotě tisíc korun do restaurace Ichnusa Botega Bistro, vyhrál Nino Altomonte, jednatel společnosti Torino – Praga Invest, zatímco první cenu, ženskou kabelku Tosca Blu, si přisoudila Jolana Settinger ze společnosti Franchise Owner.

Večer byl pořádaný za podpory následujících partnerů a sponzorů: advokátní kancelář Šafra & Partneři, průmyslový developer CTP INVEST, banka Česká Spořitelna,  poradenská společnost Mazars, textilní společnost Nová Mosilana,  sýrárna Orrero, oficiální dealer Scuderia Praha, průmyslová společnost Trafil Czech, oficiální distributor matrací Magniflex – CFH Group, obchod s italskými potravinami Vanny – Italians Food, společnost Karlovarské minerální vody, hotelová skupina Alchymist, společnost Coffee Break, restaurace il Mulino, restaurace Ichnusa Botega Bistro, hotel Le Palais a distribuční společnost italské módy Tosca Blu.

Loading…