Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

13.01.2016

Ulice Pařížská se mění díky Made in Italy

Hlavní pražská adresa módy, Pařížská ulice, i nadále přitahuje nové značky a obchody. Příkladem této dynamiky jsou nedávná otevření značkových obchodů jako Montblanc či Moncler.

Přípravy prostorů pro nové značkové obchody a jejich vybavení se účastní i italské firmy aktivní na českém trhu. “Naše společnost připravila prostory a vybavení pro značkové obchody Montblanc a Moncler v Pařížské ulici. Nedávno jsme pak vyhráli veřejnou soutěž na přípravu nového značkového butiku společnost Patek Phillip, která bude také v Pařížské ulici. Jedná se o významné úspěchy, protože jsme ve veřejné soutěži zvítězili nad místními i mezinárodními hráči.”

Odvětví budování značkových obchodů vykazuje jistá specifika ve srovnání se zbytkem stavebnictví. “V tomto odvětví jsou velice důležité časy realizace, které musí být co nejkratší, a za každé zpoždění jsou velké pokuty,” dodává Danilo Manghi. “Ve veřejných soutěžích jsme uspěli i díky výbornému poměru kvality a ceny, kterou jsme dokázali nabídnout. A pomohla nám také velká zkušenost ze stavebnictví v luxusním odvětvím trhu a z realizací obchodů, kterou máme z Itálie. Ve výběru materiálů a vnitřního vybavení jsme se striktně řídili pokyny zákazníků, ovšem často jsme používali výrobky Made in Italy.”

Významné módní značky se snaží posílit svou přítomnost na českém trhu, a to kvůli dynamice růstu, kterou ČR v posledních měsících zaznamenala. “Odvětví realizace značkových prodejen zaznamenává pozitivní dynamiku,” uvádí Danilo Manghi. “Kromě franchisingových prodejen, módní značky v ČR investují do svých vlastních značkových prodejen, jež jsou přímou součástí společnosti. Díky tomuto zažívá odvětví velice dynamický rozběh.”

Pařížská ulice patří mezi hlavní adresy módy ve střední Evropě. “Každopádně nabídka obchodních míst v Pařížské ulici ještě nedosáhla saturace. Pařížská ulice a další okolní lokality, např. Široká ulice, i nadále rostou. Díky atraktivitě těchto lokalit jsou nájmy v Pařížské ulici a okolí srovnatelné s podobnými lokalitami jinde v Evropě, a začaly znovu růst. Pařížská ulice tak i nadále představuje mnoho obchodních příležitostí,” dodává Danilo Manghi.

 

Zdroj fotografie: Carollinum

Loading…