Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

19.03.2015

Z Prahy bude možné létat do téměř 140 destinací

Během letní letecké sezóny se spojení mezi Prahou a světovými destinacemi výrazně posílí. Informuje o tom vedení Letiště Václava Havla v Praze.

Během letní letecké sezóny bude aktivní 138 přímých leteckých spojení, o 19 více než v letní letecké sezóně 2014. "Podařilo se nám nejen přilákat do Prahy nové letecké společnosti, ale i přesvědčit stávající dopravce, aby pokračovali na linkách zavedených v zimní sezóně a rozšiřovali svoji nabídku spojení z Prahy," uvedl předseda představenstva Českého Aeroholdingu, vlastníka Letiště Praha, Václav Řehoř.

V novém letním leteckém pláně, který vstoupí v platnost 29 března, bude Itálie zemí, kam bude směřovat z českého hlavního města největší počet přímých spojůDestinace na poloostrově tak budou obsluhovány 14 pravidelnými spoji. Mezi novinkami jsou přímé lety ČSA do Bologne (čtyřikrát týdně) a do Benátek-Marco Polo (třikrát týdně). Dvakrát týdně bude létat do Benátek Marco Polo také společnost Volotea. Frekvenci spojů pak zvýší společnost WizzAir u letů do Bari (třikrát týdně) a do Bergama (pětkrát týdně), a také společnost EasyJet, která bude létat do Říma dvakrát týdně.

Zdroj: Prg.aero

Loading…