Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

10.07.2018

Comdata Czech posiluje na českém trhu

Společnost Comdata Czech, jež je členem Italsko-české komory, posiluje své pozice na českém trhu. Podnik, který je součástí stejnojmenné italské skupiny, oznámil akvizici assetů od konkurenční firmy.

Comdata Czech, jež je lídrem na českém trhu v oblastech business proces outsourcing a péče o zákazníky, dokončila akvizici tří call-centrů od konkurenční společnosti ComGate. Odkoupená call-centra se nachází v Hradeckém kraji a na Vysočině. Díky akvizici, jejíž hodnota nebyla zveřejněna, se počet zaměstnanců ve společnosti Comdata Czech zvýší z 1000 a 1300 osob. „Nový přírůstek do rodiny Comdata, umožní efektivnější správu klientských potřeb a rozšíření portfolia služeb našich firemních zákazníků,“ zdůrazňuje Andrea Tonoli, generální ředitel Comdata Czech.

Další aktuální výzvou, které Comdata Czech čelí, je implementace nových evropských pravidel o zpracování osobních údajů známých pod zkratkou GDPR. „V naší práci důsledně dodržujeme aktuálně platnou směrnici GDPR pro styk call center s koncovými zákazníky,“ ujišťuje Andrea Tonoli. „Nejsou to jen plané řeči, ale výraz odpovědnosti vůči klientům, jejichž jménem se na jejich koncové zákazníky obracíme,“ dodal.

Zdroj: Camic

Zdroj fotografie: Comdata

Loading…