Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

23.05.2019

Komora pokračuje ve svém růstu

Ve středu 22. května proběhla v sídle Italsko-české komory její valná hromada členů. Důležité události ve fungování Italsko-české obchodní a průmyslové komory se zúčastnil také italský velvyslanec v Praze, J.E. Francesco Saverio Nisio.

Valná hromada byla zahájena proslovem předsedy Gianfranca Pinciroliho, který poukázal na úspěchy dosažené v roce 2018 a v letech předchozích. „Rok 2018 byl pro komoru také pozitivní. Dnes patříme k nejsilnějším zahraničním komorám v ČR: jsme druzí, co do počtu členů, a druzí, co do kapacit vnitřních struktur. A chceme i nadále růst,“ uvedl v proslovu předseda Pinciroli. Ve svém projevu předseda vyzdvihl také synergii, která v rámci komory panuje, a velice užitečnou spolupráci s institucemi a externími partnery.

Generální tajemník Matteo Mariani shrnul aktivity za rok 2018 a představil projekty připravené na letošní rok. Čísla mluví za vše. Komora vloni uspořádala téměř třicet institucionálních akcí, networkingových setkání, seminářů, workshopů a návštěv v členských firmách. Dále komora zorganizovala 32 B2B projektů pro italské a české firmy a vyslala přes 50 českých nákupčích na partnerské veletrhy v Itálii. A obdobný rytmus aktivit si komora chce udržet i v letošním roce.

Valná hromada schválila účetní závěrku za rok 2018, která skončila v přebytku, a rozpočet na rok 2019, který je plánovaný jako vyrovnaný. Členové na valné hromadě taktéž volili Čestnou radu. V orgánu budou zasedat Ing. Pavel Kopp, Giancarlo Bertacchini a Paolo Sinisi.

Zdroj: Camic

Zdroj fotografie: Studio Adam-Costey

Loading…