Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

08.08.2019

Skupina Camozzi podepsala významnou dohodu s Milánskou polytechnikou

Italská skupina Camozzi, jejíž česká dceřiná společnost je členem Italsko-české komory, podepsala na začátku srpna významnou dohodu s Učením technickým v Miláně. Skupina Camozzi patří k italským lídrům na poli průmyslové automatizace a robotizace.

Díky nově podepsané dohodě bude skupina Camozzi spolupracovat s Polytechnikou v Milánu na tématech Průmyslu 4.0. Spolupráce se zaměří na maximální možné začlenění spolupracujících robotů do výrobní linky Camozzi, na výzkum v oblasti aditivní výroby a na rozvoj řešení, hardwaru a software v oblasti Průmyslu 4.0.. "Jsme velice rádi, že jsme uzavřeli tuto dohodu s Učením technickým v Milánu," uvedl předseda představenstva skupina Camozzi, Lodovico Camozzi, a dodal: "Dohoda má silnou pozici v strategii naší skupiny a umožní nám udělat významné kroky vpřed ve výzkumu a vývoji nových výrobních modelů založených na čím dál větším propojení fyzických a digitálních systémů."

Studenti a výzkumníci milánské polytechniky budou moci využívat i zázemí nového Výzkumného centra Camozzi v Milánu a čerpat z know-how od některých dceřiných firem skupiny jako Camozzi Automation (oblast průmyslové automatizace) či Ingersoll Machine Tools (odvětví aditivní výroby). "Camozzi představuje pro naši univerzitu ctnostný příklad podniku, který investuje do výzkumu a zhodnocuje procesy digitální inovace ve výrobních systémech," uvedl rektor Učení technického v Miláně, Ferruccio Resta. "A je to právě tento druh spolupráce, který chce naše polytechnika posílit ve jménu společných cílů rozvoje a ekonomického růstu," dodal po podepsání dohody rektor.

Zdroj: www.polimi.it

Zdroj fotografie: Polimi

Loading…