Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

14.02.2018

Společnost CTP na nejvyšší úrovni v ekologické udržitelnosti

Průmyslové stavby společnosti CTP, člena Italsko-české komory, obdržely významná ocenění v oblasti šetrnosti vůči životnímu prostředí.

V žebříčku TOP 10 nejšetrnějších průmyslových staveb, který sestavila společnost BREEAM specializovaná v certifikaci dopadu na životní prostředí staveb, je pět staveb z průmyslových zón společnosti CTP v Čechách. Jedná se o tři budovy v zóně CTPark Plzeň a po jedné budově v zónách CTPark Bor a Mladá Boleslav. V loňském roce tento průmyslový developer dostal certifikaci BREAAM nejvyšší úrovně pro budovu Tower, jež se nachází v administrativním centru Spielberk Office Centre v Brně.

„Jako lídři na trhu věnujeme velkou pozornost na šetrnost vůči životnímu prostředí našich budov a na komfort lidí, jež v nich pracují, a proto potvrzujeme naši snahu o stálou udržitelnost,“ uvádí Stefan de Goeij, ředitel oddělení Property Management společnosti CTP. Ve všech budovách ve výstavbě developer implementuje řešení pro snížení dopadu na životní prostředí a obdržení certifikátů BREEAM.

Zdroj: https://www.ctp.eu

Zdroj fotografie: CTP

Loading…