Dovolujeme si vás pozvat na první setkání CAMIC EAT & MEET, sérii akcí, které neformálním způsobem rozšíří vaši profesní síť při poznání autentické italské kuchyně. Každý večer si budeme vyprávět o kuchyni vybraného regionu s následnou degustační večeří.
Večer na téma: "Objevte Apulii"
Host: Jmenuji se Erminio Mele a mým rodištem je Apulie na jihu Itálie.Jelikož se pyšníme jedním z nejkrásnejších pobreží v Itálii, k naší kuchyni rozhodně patří ryby a mořské plody. Právě proto jsem se rozhodl otevřít La Casa di Erminio zde v Praze, abych do tohoto města přinesl mořské vne a chute. Tady v Apulii je vášen pro jídlo vždy středobodem rozhovoru. Už u oběda, který se o víkendech často protáhne téměr až k večeři, probíráme, co uvaříme na další den. Vždycky jsem se kvůli tomu na moji maminku zlobil, ale teď to dělám taky. Máme to tak prostě rádi. Takže pokud máte chuť, klidně si se mnou o jídle popovídejte. Dělá mi to radost. Mimochodem, naše restaurace získala ocenění LittleBigItaly.
Datum: 7. února od 18 hod. (doba trvání cca 2 hod.)
Místo: La Casa di Erminio, Krkonošská 10, Praha 2 – Vinohrady
Možnost účasti: pro členy Camic za 1.500 Kc (bez DPH). Maximální počet účastníku je 15 osob.
antipasti
• burratine
• grilovaná zelenina
• plněný lilek
• focaccia s rajčaty a olivami
Primitivo rosato
primi piatti
• zapečené slávky s rýží, bramborem a zeleninou
• těstoviny s divokou brokolicí
Chardonnay “Edda”
secondi piatti
• dušená chobotnice
• masové kuličky s rajčatovou omáčkou
• tradiční mix plněných vepřových závitku
přílohy
• pyré z bílé fazole
• čekanka
• cime di rapa
Primitivo di Puglia
dezert
• dort s pudinkovým krémem
Registrace
Jan Šesták, jan.sestak@camic.cz / +420 606 076 989