Dovolujeme si vás pozvat na třetí setkání CAMIC EAT & MEET, sérii akcí, které neformálním způsobem rozšíří vaši profesní síť při poznání autentické italské kuchyně. Každý večer si budeme vyprávět o kuchyni vybraného regionu s následnou degustační večeří.
Téma večera: „Objevte Neapol“
Host: Rossopomodoro Palladium, člen Camic, které už rok v srdci Prahy přináší autentickou neapolskou kuchyni. Jsme součástí prestižní italské sítě pizzerií zavazující se k poskytování nezapomenutelné gastronomické zkušenosti, jež ctí chuť a tradice, které učinily neapolskou kuchyni slavnou po celém světě. Jedná se především o neapolskou pizzu, připravovanou s vášní a mistrovstvím našich zkušených pizzařů. Každá ingredience a recept je pečlivě vybrán tak, aby přinesl pravou neapolskou chuť v každém soustu. Jsme hrdi, že pokračujeme v bohatém gastronomickém dědictví naší milované Neapole a že ho sdílíme s vámi, našimi hosty. Pakliže si přejete poznat pravou neapolskou kuchyni, čekáme na vás v Rossopomodoro Palladium! www.rossopomodoro.cz
Datum: 24. dubna od 19 hod. (doba trvání cca 2 hod.)
Místo: Rossopomodoro Palladium, Náměstí Republiky 1078/1, Praha 1 (maps)
Možnost účasti: pro členy Camic za 1.300 Kč (+ DPH). Maximální počet účastníků je 15 osob.
Registrace: Jan Šesták, jan.sestak@camic.cz / +420 606 076 989.
Menu:
antipasti
- kynutý slaný chléb plněný sýrem a salámem
- mozzarella zizzona di battipagli
- mini pizza montanarina se 3 druhy rajčat: piennolo del vesuvio, datterino giallo di battipaglia e san marzano di nocerino
- chléb panuozzo se salátem scarola a olivami
víno Lacryma Christi Rose
primi piatti
- linguine z oblasti gragnano s ančovičkovým krémem, drceným tarallo a citronovou kůrou
PIZZA:
- sýr provola, papričky papacelle, černé olivy, žlutá rajčátka battipaglia, kandovaná petrželka
- mléčná mozzarella, sýr provola, žlutá rajčátka battipaglia, rajčata piennolo, tuňák, kapara a rukolový olej
víno Greco di Tufo
secondi piatti
- smažená treska baccala, pesto z rajčat a kaparů, citronová šťáva s práškem z černých oliv
- salsiccia se zeleninou friarielli
víno Aglianico delle Volture
dezert
- zeppolina di san giuseppe – fritované těsto s krémovou náplní
káva, limoncino a sladká chiacchera