Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

Události

Eat & Meet: Objevte Neapol

Dovolujeme si vás pozvat na třetí setkání CAMIC EAT & MEET, sérii akcí, které neformálním způsobem rozšíří vaši profesní síť při poznání autentické italské kuchyně. Každý večer si budeme vyprávět o kuchyni vybraného regionu s následnou degustační večeří.

Téma večera: „Objevte Neapol“

Host: Rossopomodoro Palladium, člen Camic, které už rok v srdci Prahy přináší autentickou neapolskou kuchyni. Jsme součástí prestižní italské sítě pizzerií zavazující se k poskytování nezapomenutelné gastronomické zkušenosti, jež ctí chuť a tradice, které učinily neapolskou kuchyni slavnou po celém světě. Jedná se především o neapolskou pizzu, připravovanou s vášní a mistrovstvím našich zkušených pizzařů. Každá ingredience a recept je pečlivě vybrán tak, aby přinesl pravou neapolskou chuť v každém soustu. Jsme hrdi, že pokračujeme v bohatém gastronomickém dědictví naší milované Neapole a že ho sdílíme s vámi, našimi hosty. Pakliže si přejete poznat pravou neapolskou kuchyni, čekáme na vás v Rossopomodoro Palladium! www.rossopomodoro.cz

Datum: 24. dubna od 19 hod. (doba trvání cca 2 hod.)

Místo: Rossopomodoro Palladium, Náměstí Republiky 1078/1, Praha 1 (maps)

Možnost účasti: pro členy Camic za 1.300 Kč (+ DPH). Maximální počet účastníků je 15 osob.

Registrace: Jan Šesták, jan.sestak@camic.cz / +420 606 076 989.

Menu:

 antipasti

  • kynutý slaný chléb plněný sýrem a salámem
  • mozzarella zizzona di battipagli
  • mini pizza montanarina se 3 druhy rajčat: piennolo del vesuvio, datterino giallo di battipaglia e san marzano di nocerino
  • chléb panuozzo se salátem scarola a olivami

víno Lacryma Christi Rose

primi piatti

  • linguine z oblasti gragnano s ančovičkovým krémem, drceným tarallo a citronovou kůrou

PIZZA:

  • sýr provola, papričky papacelle, černé olivy, žlutá rajčátka battipaglia, kandovaná petrželka
  • mléčná mozzarella, sýr provola, žlutá rajčátka battipaglia, rajčata piennolo, tuňák, kapara a rukolový olej

víno Greco di Tufo

secondi piatti

  • smažená treska baccala, pesto z rajčat a kaparů, citronová šťáva s práškem z černých oliv
  • salsiccia se zeleninou friarielli

víno Aglianico delle Volture

dezert

  • zeppolina di san giuseppe – fritované těsto s krémovou náplní

káva, limoncino a sladká chiacchera

24

Duben

2024

h.

19:00

Eat and Meet Neapol

Stáhnout pdf
Loading…