Open Talk & Wine je neformální setkání členů CAMIC, během kterého mohou sdílet své zkušenosti, podpořit networking a degustovat výjimečná italská vína.
Hostem večera bude Alberto Brazzale, podnikatel a manažer, člen rodiny Brazzale, která již osmou generací vyrábí výjimečné sýry v Itálii i ve světě.
Diskusi doprovodí degustace vybraných vín od Laury Masutti, majitelky Best Wines Distribution (členem CAMIC).
Datum: úterý 4. března 2025
Čas: 18:00 hod. (délka trvání cca 2,5 h)
Místo: Lví dvůr, U Prašného mostu 51/6, Praha 1 – Hradčany
Témata k diskusi:
- Tradice a inovace v rodinném podnikání. Jak udržet živou staletou tradici a zároveň se přizpůsobit potřebám moderních a mezinárodních trhů.
- Italská zkušenost v České republice.
- Podpora Made in Italy v zahraničí. Strategie pro komunikaci a prodej italské excelence na mezinárodních trzích při zachování kvality a autenticity.
Host večera:
Alberto Brazzale je členem historické rodiny Brazzale, která je po staletí lídrem v produkci sýrů v Itálii. Společnost se rozšířila na mezinárodní úroveň, založila také Brazzale Moravia v České republice (člen CAMIC), kde vyrábí známý sýr Gran Moravia. Firma se vždy věnovala udržitelnosti a od roku 2019 se stala karbonově neutrální, kdy jí jde o zachování rovnováhy mezi tradicí, inovacemi a environmentální odpovědností.
Degustace “Around Italy” s BWD:
Ferghettina, Franciacorta Brut DOCG
Terre Nere, Etna Bianco DOC 2023
Specogna, Sauvignon Blanc DOC 2023
Terre Nere, Etna Rosso DOC 2022
Braida, Barbera d'Asti Montebruna DOCG 2021
Piancornello, Brunello di Montalcino DOCG 2018
Antipasti misti: italská šunka a salámy, výběr italských sýrů, domácí focaccia, marinovaná zelenina, olivy, sušená rajčata a grilovaná sezónní zelenina.
K degustaci bude také nabídnuta selekce sýrů Brazzale – La Formaggeria Gran Moravia.
Cena: 950 CZK + DPH, pouze pro členy CAMIC. Cena zahrnuje degustaci vín a italské antipasto.
Pro informace a přihlášení se obracejte na: Jan Šesták, jan.sestak@camic.cz / +420 606 076 989.