Pod taktovkou šéfkuchaře Pavla Sapíka se do restaurace BRICKS - HERGETOVA CIHELNA vrací oblíbené nedělní brunche. V předvánočním čase, konkrétně 8. a 15. prosince, se můžete těšit na kulinářskou show. Na živé cooking station budou vznikat čerstvé mořské speciality: šťavnatý humr, delikátní mušle sv. Jakuba či křehké krevety. Na carving station pak najdete šunku od kosti nebo křupavý kachní konfit.
Zatímco dospělí si vychutnávají kulinářské speciality doplněné o výběr tichých a šumivých vín, děti mohou objevovat svůj vlastní svět v útulném dětském koutku pod dohledem zkušené hostesky.
Ti nejmenší do šesti let pak hodují zdarma a děti do dvanácti let za příjemných 600 Kč.
Pro dospělé je cena brunche stanovena na 1 690 Kč včetně všech nápojů.
Místo si rezervujte na restaurant@bricksprague.com.https://bricksprague.com/ +420 732 950 960