Je období Velikonoc, a proto bychom se společně s Vámi rádi setkali (samozřejmě virtuálně!) na oddechové akci ve jménu tradiční italské kuchyně.
Riccardo Lucque zve do kuchyně!
Pátek 10. dubna od 15.00 hod (doba trvání: 1 hodina)
Šéfkuchař Riccardo Lucque v přímém přenosu připraví tradiční pokrm z italského regionu Marche. Velikonoční Crescia, někdy označovaná jako „sýrový dort”, je nadýchaný, vysoký chléb z těsta, které připomíná dortový korpus, má velmi výrazné aroma po sýru a skvěle se hodí jako doplněk k uzeninám a k červenému vínu. Lze ho uchovávat několik dní.
V příloze naleznete seznam potřebných ingrediencí.
Riccardo Vám bude k dispozici a odpoví na dotazy týkající se jak daného receptu, tak přípravy Vašeho velikonočního menu.
V případě Vašeho zájmu prosíme o registraci e-mailem. K lekci vaření se poté připojíte kliknutím na odkaz, který obdržíte 2 hodiny před jejím začátkem.
E-mail pro přihlašení a zasílání otázek: barbora.supikova@camic.cz
Akce se uskuteční v italském jazyce se stručným konsekutivním tlumočením do češtiny a je zdarma pro členy CAMIC a jejich rodiny!