Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

07.02.2020

ČSOB obdržela celou řadu zahraničních ocenění

Jedna z hlavních českých bank, ČSOB, člen Italsko-české komory, dostala mezi ledna a únorem celou řadu zahraničních ocenění.

Ke konci ledna dostala ČSOB od specializovaného magazínu Global Finance ocenění Best Bank for Trade Finance 2020 v České republice. „Jde o prestižní cenu za oblasti Trade Finance, Export Finance, Factoring a Forfaiting, kterou jsme navíc dostali ve všech pěti zemích, kde v rámci skupiny KBC působí specializované týmy financování mezinárodního obchodu,“ vysvětluje Jan Nývlt, ředitel Exportního a obchodního financování ČSOB.

Banka zaznamenala významný úspěch i v mezinárodní soutěži SRP European Awards 2020. ČSOB a mateřská skupina KBC přivezly z Londýna ocenění Nejlepší distributor strukturovaných fondů v České republice, Nejvyšší výkonnost strukturovaných fondů a Nejlepší banka pro privátní bankovnictví. „Strukturované fondy jsou pro některé naše klienty ideálním vstupem do světa investic,“ uvádí David Moravec, obchodní ředitel Kbc Asset Management. „Lidé díky nim mohou investovat do známých značek a mezinárodních firem s minimální měrou rizika,“ dodává.

Private banking ČSOB byl na začátku února oceněn i specializovaným časopisem Euromoney. Program je dostupný klientům s finančními prostředky ve výši alespoň deseti milionů korun. Pro klienty s finančními prostředky ve výši sto milionů korun a více má banka program Wealth Office.

Zdroj: www.csob.cz

Zdroj fotografie: ČSOB

Loading…