Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

07.05.2020

Jak zajistit dostupnost dezinfekce ve veřejných prostorech?

Dezinfekce na ruce k dispozici ve veřejných prostorech je čím dál více vyžadovaným standardem ze strany hygienických a zdravotnických institucí ve snaze zamezit šíření koronaviru. V některých provozovnách, jako jsou obchody, kadeřnictví či hotely, je přítomnost dezinfekce prakticky povinností. I proto se společnost Noi Italia, člen Italsko-české komory a známý dovozce italských vín a potravin, rozhodla přivést na český trh stojany Anti-Covid vyrobené v Itálii. Mluvili jsme na téma s Diegem Della Pietrou, spoluzakladatelem společnosti.

Proč jste se rozhodli zahájit dovoz stojanů pro dávkovače dezinfekce?

Přítomnost dezinfekčních prostředků se stala povinností v mnoha provozech a veřejných míst. Všude v okolí vidíme různé stoly s láhvemi dezinfekce, a často to není moc pěkný pohled. Stojan je místo toho řešením, které umožňuje zachovat jistou míru elegance. Náš produkt je tak velice vhodný pro místa a prostory, jež si musí zachovat určitou úroveň image. Stojany jsou vyráběny z hliníku italskou firmou, která tímto směrem dočasně přeměnila svou výrobu. Produkt lze personalizovat, například je možné umístit logo podniku či osvícení. Před zahájením dovozu jsme zmapovali český trh a objevili jsme, že podobných produktů je zde velice málo. A v podobné kvalitě jsou většinou i dražší. Naše stojany už vzbuzují jistý zájem a dostali jsme první zakázky.

Jak dlouhá je doba dodání?

Italská firma vyrábí zhruba 120 stojanů denně. Doba dodání záleží na velikosti zakázky a na požadované personalizaci, obvykle to ale je 10 až 15 dní. Pro provedení personalizace se můžeme obrátit i na jednu místní firmu, což dobu dodání dále zkracuje. Několik kusů stojanů máme na skladě vzhledem k dalším fázím uvolňování, jež se dotknou restaurací, hotelů či kadeřnictví.

Uplatňujete nějaký minimální rozsah objednávky?

Minimální rozsah objednávky neuplatňujeme, ale máme množstevní slevu při objednávce deseti a více kusů stojanů. Ke každému kusu dodáváme i dávkovač s objemem 500 ml, na stojany lze připevnit i dávkovače s obsahem jednoho litru. Prodáváme i samotný dezinfekční přípravek v balení s obsahem jednoho či pěti litrů. Naše speciální nabídka pro členy Camic je k dispozici v sekci Member to Member Camic.

 

Zdroj: Camic

Zdroj fotografie: Noi Italia

Loading…