Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

Události

Posunuto – CHEF’S TABLE Degustace s Janem Knedlou – Hotel Carlo IV

Seznamte se s Janem Knedlou, šéfkuchařem hotelu Carlo IV, který si vybírá to nejlepší z haute cuisine, z moderních gastronomických trendů i z mimoevropských kuchyní, aby povýšil každý pokrm na koncert pro všechny smysly.

Chef‘s Table v hotelu Carlo IV představuje výjimečnou událost pro milovníky vysoké gastronomie: komponované degustační menu. Jan Knedla, nový šéfkuchař hotelu Carlo IV., navrhl a vytvořil jedinečnou chuťovou skladbu, ve které zúročil svoje zkušenosti z michelinských restaurací po celém světě.

Degustační večer je zážitek pro všechny smysly. Jednotlivé pokrmy jsou navrženy tak, aby harmonicky ladily mezi sebou a současně každý z nich byl samostatným uměleckým dílem. Knedla bere v potaz vyladěnost i těch nejjemnějších nuancí chutí, ale současně i například strukturu, prezentaci na talíři a způsob, jakým pokrm nejlépe jíst.

Jan Knedla komponuje svoje pokrmy z těch nejlepších ingrediencí z celého světa. Pracuje i s takovými, s nimiž se v České republice můžeme setkat jen výjimečně, jako třeba citrusové plody yuzu, nakládané japonské švestky umeboshi nebo listy kafrové limety.

Exkluzivní zážitek je určen především skupinám od šesti do dvanácti osob; lze volit mezi pěti a sedmichodovou variantou a lze jej doplnit o párování s ojedinělými víny. Každou středu a pátek až do konce března.

Pětichodová varianta 1100 Kč a 1450 Kč s vinným párováním, sedmichodová 1500 Kč a 1950 Kč s vinným párováním.

Rezervace a více informací: restaurant.carloiv@dahotels.com Tel:  +420 778 449 055
Kdy: Každou středu a pátek až do konce března.
Kde: Carlo IV Hotel, Senovazne namesti 13/991, 110 00 Prague 1

 

28

Únor

2020

Loading…