Brazzale Science Nutrition & Food Research Center (BSC):
inovace, kultura a informace ve službách spotřebiteli
Středa 19. května 2021
15.00 hod.
ZAREGISTRUJTE SE NA DIGITÁLNÍ KONFERENCI
Po registraci obdržíte email s potvrzením a s informacemi ohledně připojení.
Konference bude probíhat v italském jazyce.
V italském Zanè (okres Vicenza), v sídle Skupiny Brazzale, vzniklo první firemní centrum vědeckého výzkumu, v partnerské spolupráci s milánskou univerzitou Università degli Studi di Milano a jejími Laboratořemi pro analytický a technologický výzkum potravin a životního prostředí. Centrum se zabývá školením personálu, vývojem výrobků, zlepšením procesů a poskytováním výživových informací.
Vystoupí
Roberto Brazzale
Prezident Brazzale s.p.a.
Fernando Tateo
Řádný profesor Potravinářských věd a technologií (Universitá di Milano) a Vědecký ředitel „Brazzale Science Center“
www.brazzalesc.com