Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

Události

Digital conference Brazzale Science Nutrition & Food Research Center (BSC) – Brazzale S.p.A.

Brazzale Science Nutrition & Food Research Center (BSC):

inovace, kultura a informace ve službách spotřebiteli

 

Středa 19. května 2021

15.00 hod.

ZAREGISTRUJTE SE NA DIGITÁLNÍ KONFERENCI

Po registraci obdržíte email s potvrzením a s informacemi ohledně připojení.

Konference bude probíhat v italském jazyce.

V italském Zanè (okres Vicenza), v sídle Skupiny Brazzale, vzniklo první firemní centrum vědeckého výzkumu, v partnerské spolupráci s milánskou univerzitou Università degli Studi di Milano a jejími Laboratořemi pro analytický a technologický výzkum potravin a životního prostředí. Centrum se zabývá školením personálu, vývojem výrobků, zlepšením procesů a poskytováním výživových informací.

Vystoupí

Roberto Brazzale

Prezident Brazzale s.p.a.

Fernando Tateo

Řádný profesor Potravinářských věd a technologií (Universitá di Milano) a Vědecký ředitel „Brazzale Science Center“

www.brazzalesc.com

 

19

Květen

2021

Loading…