Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

13.02.2020

AhRCOS získal významnou stavební zakázku na římském Koloseu

Společnost AhRCOS, jež je členem Italsko-české komory, získala na konci loňského roku významnou zakázku na římském Koloseu.

Společnost pocházející z města Cento, v okrese Ferrara, bude mít za úkol odstranit architektonické bariéry za účelem realizace virtuálního muzea uvnitř Flaviovského amfiteátru. AhRCOS tak bude muset vybudovat uvnitř Kolosea výtah a provést další navazující stavební a inženýrské úpravy. Na výběru zhotovitele této zakázky měly dopad významná zkušenost a know-how, jež AhRCOS má v rekonstrukci památek v Itálii, České republice i dalších evropských zemích. "Budeme pod drobnohledem ale práce zajisté zvládneme," uvedl Alessandro Battaglia CEO společnosti AhRCOS a dodal: "Neustálý výzkum a vývoj nám umožňují vybrat vhodné technologie a postupy, aby zásah do tak prestižní stavby dopadl co nejlépe."

Flaviovský amfiteátr patří k nejvýraznějším památkám z dob starého Říma. Dnes je Koloseum nejvíce navštěvovanou italskou památku s více než 7,5 miliony vstupů za rok 2019. Struktura, jež byla otevřena veřejnosti v roce 80 n.l., si ale vyžaduje neustálou údržbu.

Zdroj: AhRCOS

Zdroj fotografie: AhRCOS

Loading…