Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

02.11.2018

AIM Group a NH Hotel Group prodloužily svou spolupráci

Společnost AIM Group International, jež se specializuje na pořádáni akcí a kongresů, a mezinárodní řetězec NH Hotel Group prodloužily svou spolupráci. České dceřiné společnosti bou mezinárodních skupí jsou členy Italsko-české obchodní a průmyslové komory.

Obě skupiny spolupracují více než patnáct let a rozhodly se prodloužit smlouvu na další tři roky. „Konkrétně, AIM GroupNH Hotel Group spolupracují při ubytování či při využití kongresových infrastruktur, které hotely tohoto řetězce nabízí,“ uvádí obě společnosti v tiskovém prohlášení.

V rámci dohody, klienty Aim Group International mohou využít zvýhodněních podmínek hotelového řetězce. Na druhé straně, zákazníci NH Hotel Group se mohou využít služeb pořadatelské společnosti při organizaci akcí a kongresů. „Naše ustálená spolupráce roste každým rokem a pracujeme na tom, aby procedury byly co nejlehčí, abychom byli více schopní reagovat na podněty a abychom vytvořili podmínky výhodné pro obě strany,“ okomentoval dohodu CEO Aim Group International, Gianluca Scavo.

Zdroj: www.aimgroupinternational.com

Zdroj fotografie: Aim Group International

Loading…